concept design

זוג נפלא עם תאומות ואמא מבוגרת, מתגוררים בדופלקס בגליל המערבי.
הבית נרכש לפני שנים רבות, הלקוחות קיבלו אותו במצב גרוע וניסו לשפץ אותו בכוחות עצמם.
הם פנו אלי עם המילים “אנחנו רוצים בית נעים, אבל לא יודעים איך לעשות זאת”.

בפגישות הראשונות הגדרנו יחד פרוגרמה:
עיצוב פנים לקומת כניסה:
מציאת פתרונות מיוחדים לחדר המגורים על ידי הגדרת מיקום מדויק לפינת אוכל, ופינת טלוויזיה בגודל 50 אינץ’.
מחסור חמור במקומות אחסון.
הוספת שטח עבודה במטבח:

הגדרת מיקום מקרר יין ומכונת קפה באזור המטבח.
פתרונות חימום מול דרישת הלקוחוחת לאח עץ *תאורה קיימת לא מספקת.
חדר שינה הורים: חדר ארונות, הוספת מיטה ברוחב 1.80, הוספת TV.
חדר מדרגות – ריהוט לאחסון דואר, תיקים, אביזרי מטבח ובר *ארון שרות.

גודל הסלון 20 מ”ר , וחדר שינה 10 מ”ר+2 מ”ר לחדר ארונות.
מטבח וריצוף קיימים ולא ניתן לשינויים.

פתרונות:
באזור חדר מגורים נבנתה קונסטרוקציה שממלאת מספר פונקציות :
הפריה בין הסלון לבין המטבח, ומצד המטבח קיבלנו משטח עבודה נוסף וגדול ומקום למקרר יינות וארונות מטבח נוספים.
בין הממ”ד לעמוד, הרסנו קיר גבס ובנינו חדש וכך יצרנו מקום לאח עץ, באופן שלא יוצר הפרעה לתנועה בסלון ויוצר פינה אלגנטית ונוחה מול פינת אוכל.
בחדר המדרגות בנינו ארון פונקציונלי לסכו”ם חגיגי, בר, אחסון בקבוקים וכוסות.
ביחידת השינה של ההורים, שינינו מחיצה בין מעבר לבין חדר השינה, ופתחנו דלת כניסה לחדר, הרסנו דלת כניסה קיימת לחדר ארונות ותכננו ארון.

עיצוב: אירנה סזוננקו
עבודות שיפוץ: V.S.P
עבודות נגרות: ויקטור גילשתייו

צילום: ויטלי סזוננקו

לפני
אחרי
מחיצה בחדר מגורים
חדר מגורים
דלפק
חדר שינה
חדר שינה
מחיצה מצד מטבח
מחיצה בין סלון ומטבח
חדר מדריגות
פינת אוכל
אח עץ
דילוג לתוכן