concept design

פנטהאוז מודרני למשפחה נהדרת!
הלקוחות הם זוג בגיל העמידה עם שני ילדים בוגרים.
על פי התכנית, הקיר של תא הטלוויזיה היה על הקיר הצר יותר, בחלקו הצר של המלבן. אם למקם ריהוט על פי התוכנית הקיימת, הטלוויזיה יכולה להיות על החלק הצר של המלבן או בין חלון היציאה למרפסת.
החלטנו לחלק את החדר בעזרת בניית מחיצה עם *משרביה* שתמלא שני תפקידים: קיר טלוויזיה והפרדה בין הסלון לבין המטבח, ובנוסף, קיבלנו עיטור המאחד את שני אזורים.
מתחילת הפרויקט, הלקוחות ידעו שהם רוצים דירה מודרנית ומאוד חשוב להם להשתמש בצבע אפור. הדבר החשוב ביותר היה לקבל קיר “WoW” עם אח. הם חששו מעט מאלמנטים מעץ, אבל היו פתוחים להצעות ולרעיונות החדשים. העבודה על הפרויקט עברה חלק ומעניין, ואלו התוצאות:

יום צילומים בדרך.
תכנון ועיצוב פנים: אירנה סזוננקו
עבודות דקורציה: רמי ימין
עבודות מזגרות: Deco Tec
עבודות גבס: ….
עבודות נגרות: אריק לבי
עבודות אלומינים: ולרי קלבסוב

מידות
דילוג לתוכן